This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of Smitty Smitty 3 years, 6 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #24890
    Profile photo of SLE355
    SLE355
    Participant
    Member since: April 7, 2015
    Posts: 111

    Is there an issue with Firefox and this site? I haven’t really been able to look on here in over a month as the site is all messed up using Firefox. I’m on IE now and its fine.

    #24891
    Profile photo of VRSenator065
    VRSenator065
    Participant
    • Adelaide SA
    • VR Senator LSx454 1960 Kombi (project) 1921 Nash Hot Rod (future project)

    • View build HERE
    Member since: February 17, 2015
    Posts: 5 771
    Supporter

    I don’t think so I use Firefox (am now) and don’t have any issues.  We did a have a certificate error a couple of weeks back as there was an error with my credit card, but that’s all sorted now.  If you still have issues if your able to take a screenshot and post it using explorer Georgie can take a look at it for you.

    #24893
    Profile photo of SLE355
    SLE355
    Participant
    Member since: April 7, 2015
    Posts: 111

    Damn computers. So I have the site book marked and use that, i just googled the site and it opened properly. Now when i use the bookmark its also opening properly. Weird! Atleast it’s sorted now. :good:

    #24894
    Profile photo of VRSenator065
    VRSenator065
    Participant
    • Adelaide SA
    • VR Senator LSx454 1960 Kombi (project) 1921 Nash Hot Rod (future project)

    • View build HERE
    Member since: February 17, 2015
    Posts: 5 771
    Supporter

    Good stuff, glad it’s sorted.

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by Profile photo of VRSenator065 VRSenator065.
    #24900
    Profile photo of Renno
    Renno
    Participant
    Member since: March 11, 2016
    Posts: 119

    It was more than likely a cache issue with the bookmark. If you have any troubles with this sort of thing in the future a simple cache refresh will fix it most of the time. For most browsers the shortcut is ‘CTRL’ + ‘R’ (Windows) & ‘COMMAND’ + ‘R’ (MAC). This will reload the page with the most up-to-date assets & fixes.

    #24978
    Profile photo of Smitty
    Smitty
    Participant
    • Melbourne
    • GEN-F R8 SV340 HSV Tourer, VK club touring race car and Kwaka ZX12R

    • View build HERE
    Member since: July 23, 2015
    Posts: 42

    Quote

     

    Mozilla has an issue with FF Ver56

    basically it is crap… page layouts distorted

    tab handling gone to crap.. and memory usage?

    FF56 takes 99% of total system resources!

    Upgrade to Ver 57

     

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.